Ostoskori 0,00 € (0) 0

Tarjouspyyntö

Kameratori ostaa käytetyt valokuvaustarvikkeesi.

Onko sinulla omasta harraste- tai ammattikäytöstäsi turhaksi jääneitä kameroita, objektiiveja tai muuta kuvausvälineistöä? Vai onko isoisän kaapissa lojunut tuhannen filmikameran kokoelma tiellä? Ei hätää - Kameratori Oy ostaa kaikkea valokuvausvälineistöä käteisellä rahalla!

Annamme sitoumuksettoman tarjouksen kirjallisesti muutaman arkipäivän sisällä tarjouspyyntölomakkeen jättämisestä. Tarjouksessa erittelemme erikseen paketille vaihtohinnan ja suoran käteisostohinnan. Jos olet tyytyväinen tarjoukseemme, voit toimittaa kamerat meille ja maksamme tuotteet tilillesi.

HUOM! Varsinainen tarjouspyyntölomakkeemme on tällä hetkellä poissa käytöstä. Pyydämme teitä lähettämään meille sähköpostia alla olevien ohjeiden mukaan.

assignment_returned

Jätä tarjouspyyntö

keyboard_arrow_right
schedule

2-3 vuorokautta

keyboard_arrow_right
assignment

Annamme tarjouksen

keyboard_arrow_right
assignment_turned_in

Hyväksyt tarjouksen

keyboard_arrow_right
next_week

Toimitat tuotteet meille

keyboard_arrow_right
euro_symbol

Rahat tilillesi

Pyydä tarjous

Tule poikkeamaan!

Tuo kameralaitteesi arvioitavaksi Tampereen tai Helsingin myymäläämme. Vaikka et tietäisi laitteidesi kuntoa tai arvoa, voit jättää ne meille kuntoarviota varten. Annamme sinulle 1-2 arkipäivän kuluessa veloituksetta kirjallisen arvion laitteiden kunnosta, sekä sitoumuksettoman ostotarjouksen. Jos kaupat syntyvät, maksamme rahat pankkitilillesi seuraavana pankkipäivänä. Annamme mieluusti myös vaihtotarjouksen valikoimassamme oleviin tuotteisiin.

Tampereella laitteet pyritään arvioimaan paikan päällä perjantaisin klo 11-17 ja lauantaisin klo 10-15 showroomin ollessa avoinna. Yhteystietomme löydät täältä.

Lähetä meille sähköpostilla lisätietoja.

Kameratori ostaa vuosittain yli 10 000 kameraa ja tarviketta, joten voimme ostaa isonkin kokoelman kerralla, jopa noudolla. Lähetä meille sähköpostilla tiedot tuotteistasi ja vastaamme tarjouksella, josta et voi kieltäytyä. Tarkimman mahdollisen tarjouksen saat kun kerrot meille kustakin tuotteesta seuraavat tiedot osoitteeseen info@kameratori.fi.

Merkki

Malli

Optinen kunto, Mekaaninen kunto, Kosmeettinen kunto

Muuta huomioitavaa

Tuote 1
1

Tuotteen tiedot

Kuvaile tuotetta mahdollisimman tarkasti.

Parhaimman mahdollisen hinta/vaihtotarjouksen saamme tehtyä kun meillä on tuotteista tarkimmat tiedot. Täytä lomake rauhassa tuote kerrallaan, ja jos joku kenttä mietityttää niin voit klikata sen vieressä olevaa kysymysmerkkiä tai lähettää meille sähköpostia.

Merkki on tuotteen valmistaja, jonka nimen löydät yleensä kameran tai objektiivin etupuolelta.
help done clear
Kameran rungoissa malli ilmaistaan usein niiden etupuolella. Objektiiveissa malli määräytyy polttovälin ja maksimiaukon mukaan, mutta meille riittää jos kirjoitat kaiken etulinssin ympärillä olevan tekstin.
help done clear
Lisää uusi tuote

tai

Lähetä tarjouspyyntö
keyboard_arrow_down
Ladataan kuvia…