Ostoskori 0,00 € (0) 0

Mitä ovat Premium-tuotteet?


Premium-tuotteisiin listaamme vain harvinaisimpia ja arvokkaimpia tuotteita kameramaailmasta. Nämä tuotteet olemme valikoineet listalle erikseen, sillä ne erottuvat edukseen kuntonsa ja arvonsa puolesta sekä käytössä että keräilyssä.

Premium-tuotteet soveltuvat erityisen hyvin keräilykohteiksi, sillä niiden arvo on noussut viiden viime vuoden aikana tasaisesti. Hyvin pidettyinä nämä tuotteet kestävät alan muutokset ja joko säilyttävät tai nostavat arvoaan. Premium-tuotteisiin soveltuvat merkit ja tuotteet ovat tunnustettuja arvomerkkejä läpi maailman, eikä niiden muuttaminen rahaksi ole koskaan ongelma.

Premium-tuotteisiin kelpuutamme erityisen hyväkuntoisia yksilöitä laatumerkeistä, kuten Leicasta, Hasselbladista, Rolleista, Linhofista, Carl Zeissista ja Alpasta. Myös muiden merkkien harvinaiset yksilöt kelpuutetaan tapauskohtaisesti. Premium-tuotteet ovat useasti välitystuotteita suomalaisilta keräilijöiltä. Osaa Premium-tuotteista ei säilytetä myymälässämme, joten ne ovat nähtävissä vain sopimuksesta.

Premium-tuotteille annamme 100 prosentin tyytyväisyystakuun (30 vuorokauden palautusoikeudella) ja 6 kuukauden takuun Kameratori Oy:n puolesta. Takuu kattaa tuotteen mekaaniset toiminnot, kuten sulkimen, himmennyksen ja tarkennuksen.