Tuotetiimimme

Oletko myymässä kamerakalustoasi? Kiinnostaako vaihtokauppa, tai mietityttääkö jokin myynnissä oleva tuote? Kuten ehkä tiedätkin, Kameratori ostaa sinulta lojumaan jääneen digi- ja filmikuvauskaluston.

Haluamme tehdä nyt myös vaihtokauppojen solmimisesta entistä helpompaa ja olemmekin lisänneet jokaiselle kamerajärjestelmälle oman tuotevastaavansa. Voit nyt hieroa vaihtokauppoja suoraan heidän kanssaan! Kameratorilla sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka osaa auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Jos haluat myydä kalustoasi meille, lähetä meille tarjouspyyntö tai löydä oma tuoteavustajasi alapuolelta.Antti
CPO - Osakas 04/2011 lähtien
Avustaa sinua: Altix, Contax/Yashica, Exakta, Fuji X, M4/3, M42, Mittaetsinkamera, Olympus 4/3, Olympus F, Pentax K, Phase One 645, Minolta AF, Samsung NX, Sigma, Sony A, Sony E, Sony FE -järjestelmien kanssa

Suosikkikamera: Pentax 6x7
antti@kameratori.fi

Antti on tuotetiimimme johtaja. Hän on asemansa vuoksi kerryttänyt itselleen äärettömän syvää ymmärrystä niin tuotteiden hinnoista kuin niiden yleisistä ongelmistakin. Hän on henkilökohtaisesti käsitellyt ja tarkistanut valtaosan järjestelmämme läpi kulkeneista kameroista, joten hänen käytännön kokemuksensa koostuu noin 50 000 kamerasta!

 
Joel
Kameratorilla 06/2012 lähtien
Avustaa sinua: Contax G, Nikon F, Nikon DX, Nikon 1, Canon EF, Canon EF-S, Canon M -järjestelmien kanssa
Suosikkikamera: Pentax 6x7
joel@kameratori.fi

Liikkeessä jo nuorena aloittanut ilopilleri Joel avustaa mielellään asiakkaitamme kaikenlaisten pulmien kanssa. Hän on kokenut ja tuottelias tuotelistaaja, joka ymmärtää monenlaisten laitteiden päälle. Jos huomaat, että sivuillemme ilmestyy enemmän tavaraa kuin yleensä, Joel on todennäköisesti töissä.

 
Jonas 
Kameratorilla 05/2019 lähtien
Avustaa sinua: Fujica X, Tamron Adaptall, Konica AR -järjestelmien kanssa
Suosikkikamera: Leica M2
jonas@kameratori.fi

Nopea oppija ja Kameratorin uusin tulokas. Kun Jonas ei ole avustamassa asiakkaita, hän listaa uusia tuotteita sivuillemme sormet sauhuten. Miehen mielenkiinnon kohteisiin kuuluvat erityisesti mittaetsinkamerat, mutta tuotelistaajana hän on tottunut käsittelemään jos jonkinlaisia laitteita.

Jussi
Perustaja ja toimitusjohtaja 12/2010 lähtien
Avustaa sinua: Hasselblad, Leica M, Leica M39, Leica R -järjestelmien kanssa
Suosikkikamera: Leica M4-P
jussi@kameratori.fi

Jussi on Kameratorin kulmakivi. Järjestelmällinen johtaja, joka on onnistunut pysymään kartalla kirjanpidosta, verotuksesta, budjetoinnista ja kaikesta muusta paperisodasta, jota 50 000 uniikin tuotteen toimittaminen vuosien saatossa on vaatinut. Hänellä on myös korvaamaton rooli henkilöstömme hallinnassa, ja digitaalisen inframme kehittämisessä. Jussia kiinnostavat Leicat, erityisesti mustat sellaiset.

Jyri
Kameratorilla 05/2018 lähtien
Avustaa sinua: Pokkarikamera, Canon FD, Canon FL, Minolta MD, Olympus OM -järjestelmien kanssa
Suosikkikamera: Fuji GW690II
jyri@kameratori.fi

Tuotetiimin jäsen, joka nyt vaan sattuu olemaan vanhempi kuin me muut. Omaa runsaasti elämänkokemusta ja pyörittää Helsingin toimipistettämme. Fanittaa myös kovalla kädellä Star Warsia, mutta ikävä kyllä kaukaisella galaksilla ja filmikameroilla ei ole kamalasti yhteistä. Heidän maailmansa on hiukan liian kehittynyt filmikuvaukselle... vai ei tarpeeksi kehittynyt?
 

 
Kasperi 
Kameratorilla 06/2012 lähtien
Avustaa sinua: Polaroid, T2, Mamiya Z, Rolleiflex SL35 -järjestelmien kanssa
Suosikkikamera: Olympus Mju-II
kasperi@kameratori.fi

Kasperi alkoi hääräilemään liikkeessä jo yläasteikäisenä. Hän oppi nopeasti paljon, ja alkoikin pian hoitamaan Kameratorin vanhaa eBay-liikettä. Seitsemän vuoden jälkeen hän on edelleen talossa ja oleellinen osa päivittäisiä toimintojamme. Kaiken Kasperin energisyyden ja karisman takana piilee kivenkova ammattilainen, jolta löytyy valtava määrä intohimoa kaikkeen kameroihin ja valokuvaukseen liittyviin asioihin.

Nuno
Kameratorilla 03/2012 lähtien
Avustaa sinua: Arriflex, C-mount, keskiformaatti, Mamiya 645, RB67, RZ67, Pentacon Six, Pentax 645, Pentax 6x7, PL-mount, TLR, Zenza Bronica -järjestelmien kanssa
Suosikkikamera: Pentax 6x7
nuno@kameratori.fi

Nuno on analogimaailman erikoisasiantuntija, sekä Kameratorin LAB-palveluiden päällikkö. Kameratorilla kasvaneena hän on oppinut melko lailla kaiken toiminnastamme. Viimeisen parin vuoden aikana hän on työskennellyt Kameratori LABin perustamisen ja kehittämisen parissa, jotta ihmisillä olisi mahdollisuus kehityttää filminsä modernin, mutta analogisen metodin kautta myös tulevina vuosikymmeninä. Nunolta saat vastaukseen melkeinpä mihin tahansa filmivalokuvaukseen liittyvään kysymykseen.

Sasa
Kameratorilla 10/2017 lähtien
Avustaa sinua: Suurennuskoneiden ja Isoformaatti-järjestelmien kanssa
Suosikkikamera: Nikon F2
sasa@kameratori.fi

Sasa on talomme taitelija ja labrateknikko, joka pitää upeasti huolta niin asiakkaistamme kuin heidän filmeistään Kameratori LABilla. Jos haluat puhua valokuvauksen taiteellisista aspekteista yömyöhään saakka, kannattaa nykäistä Sasaa hihasta.

Toni
Kameratorilla 05/2019 lähtien
Avustaa sinua: Nikon S, Contax/Kiev -järjestelmien kanssa
Suosikkikamera: Nikon F2
toni@kameratori.fi

Toni on Cameramakersin, eli Kameratorin huoltoyksikön tuorein jäsen. Häntä kiehtovat Nikonit sekä vanhat saksalaiset kamerat. Usein hänen työpöydällään onkin enemmän kameroita, työkaluja ja varaosia kuin tyhjää tilaa.